Onze vereniging werkt samen met andere mensen en verenigingen. Deze anderen zijn belangrijk voor ons, ze geven ons een plek en ze ondersteunen onze activiteiten. Ze helpen ons zichtbaar zijn en hebben een bijdrage geleverd of gaan dit in de toekomst doen. Graag stellen we ze voor:

Notariskantoor Tijdhof, Daverschot en De Jong Posthumus uit Assen

Dit notariskantoor heeft kosteloos gezorgd voor het oprichten van de vereniging. Een royaal kado waarvoor wij heel dankbaar zijn.

Ben van www.webandbrand.nl

Ben heeft deze website ontwikkeld en het logo van de vereniging bedacht, zonder daar kosten voor in rekening te brengen. Ben en zijn bedrijf ondersteunen ons nog steeds en we nemen diensten af tegen sterk gereduceerd tarief.

Roelof Stelma van www.admiservice.nl

Roelof Stelma heeft een administratiekantoor. Hij helpt ons met het opzetten van onze administratie. Hij rekent geen kosten.

Global Ichthyosis Syndrome Network

Global Ichthyosis Syndrome Network is een stichting, gevestigd in Nederland. Deze stichting houdt zich bezig met het werven van gelden voor Ichthyosis wereldwijd. Binnen Nederland werken we samen als dat kan. Global Ichthyosis Syndrome Network heeft de website www.netherton.nl mogelijk gemaakt. De stichting is te vinden op www.globalichthyosis.net.

Foundation for Ichthyosis & Related Skin Types First op www.firstskinfoundation.org/

De Vereniging voor Ichthyosis Netwerken werkt samen met FIRST. We staan op hun website vermeld als vereniging in Nederland en we mogen met toestemming en bronvermelding foto’s van de website gebruiken.

COVALENT, www.covalent.nl uit Amersfoort

Covalent is een softwareproducent en adviesbureau. Zij helpen bij realiseren, beheren en onderhoud van infrastructuur en vastgoed. Covalent sponsort ieder jaar drie projecten of organisaties. Zij hebben ons als één van de drie geselecteerd. We zijn heel erg blij met hun donatie.