Netwerkendag 12 december 2020

VIJF JAAR VERENIGING VOOR ICHTHYOSIS NETWERKEN!!!!

Zoals jullie weten, is in december de online netwerkendag. Even een herinnering voor jullie met de belangrijkste informatie;

Zaterdag 12 december 

Van 10.00 uur tot 12.00 uur! 

Deze feestdag organiseren we samen met Van Straat tot Laan, zij zijn ook bij al onze eerdere Netwerkendagen geweest: de mensen in de rode pakken.

We kunnen jullie alvast een klein inkijkje geven in ons interactieve programma voor jong en oud. Wanneer jullie de dag op meerdere apparaten in jullie huis willen volgen zoals laptop, tablet of telefoon, is er voor iedereen wat wils. Ook aan de kids is gedacht!

Jullie kunnen een blik werpen in de binnenkort verschijnende unieke GLOSSY en we hebben Antoni Gostynski van de Medische Adviesraad gevraagd om iets te vertellen over nieuwe ontwikkelingen. En wordt er een lezing gegeven door Rutger Lalieu en Arthur Egberink over hyperbare zuurstof therapie bij Ichthyosis. Dit en nog veel meer op 12 december.

Komen jullie ook naar onze verjaardag? Dat is voor ons een groot kado!

Deze dag is voor leden en donateurs, zij zullen een link ontvangen naar de digitale omgeving. Schrijf je in zonder dat je lid bent, dan ontvang je en factuur van € 25 en ben je dus gelijk ook lid voor het jaar 2020.

Ik registreer me voor de Netwerkendag en ga akkoord met de voorwaarden zoals hierboven genoemd, als ik nog geen lid ben betaal ik € 25.

Vriendelijke groet,
het feestcomité

 

Altijd op de hoogte blijven

Weten waar onze vereniging zich mee bezig houdt en tegelijk het laatste medische nieuws over Ichthyosis in de gaten houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.