Glossy ITCHY bestellen

Op 10 december 2015 is de Vereniging voor Ichthyosis Netwerken in Assen opgericht. Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan is de Glossy ITCHY uitgebracht. Een tijdschrift voor en door mensen met Ichthyosis. Maud, covergirl, vertelt over haar leven met Netherton syndroom. Janne en Daan Boom hadden een duo interview. Houria is moeder van een klein meisje, wat is geboren als collodionbaby. Brengt digitale zorg ons dichter bij elkaar? En hoe zit het als je Ichthyosis hebt en je wilt kinderen. Of je wordt een dagje ouder, is Ichthyosis dan van nog meer zorg? In dit prachtige en professioneel vormgegeven tijdschrift komen mensen van jong tot oud aan het woord en we behandelen veel verschillende vormen van de aandoening.

Deze Glossy is gratis voor leden van de Vereniging voor Ichthyosis Netwerken. Aan alle andere belangstellenden bieden wij dit tijdschrift aan voor € 7,50 (Buitenlandse adressen € 10). Met uw bijdrage steunt u wetenschappelijk onderzoek naar Ichthyosis en draagt u bij in de verzendkosten.

Na het invullen van onderstaand formulier sturen wij u een tikkie vanaf de bankrekening of een betaalverzoek via de mail. Als het bedrag is voldaan sturen wij u de Glossy toe! Dank alvast.

Ja, stuur mij de Glossy ITCHY

Bestelformulier Glossy ITCHY

 

Altijd op de hoogte blijven

Weten waar onze vereniging zich mee bezig houdt en tegelijk het laatste medische nieuws over Ichthyosis in de gaten houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.