Evenementen

Vereniging voor Ichthyosis Netwerken organiseert een aantal keren per jaar een evenement. Dit doen wij om lotgenoten met elkaar in contact te brengen, maar ook om de afstand tussen patiënt en arts te verkleinen. Daarom zijn er naast veel mensen met ichthyosis ook veel specialisten aanwezig bij de evenementen.

Tijdens de evenementen worden er meestal verschillende workshops georganiseerd. Hiervoor kun je je aanmelden op het inschrijfformulier.

Speciale aandacht is er een in de maand mei, dat is Icthyosis Awareness Maand, in deze maand organiseren we kleinschalige evenementen per regio. De Ichthyosis Awareness Maand wordt internationaal gevierd. Als je de beginletters I A M omdraait, dan krijg je MAI en dat klinkt als mei. 

22 mei 2019

22 mei 2019: geef je inbreng op de Persoonlijke Gezondheids Omgeving van Ivido, avond alleen voor leden van de Vereniging voor Ichthyosis Netwerken

Altijd op de hoogte blijven

Weten waar onze vereniging zich mee bezig houdt en tegelijk het laatste medische nieuws over Ichthyosis in de gaten houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.