Global Skin doet onderzoek naar kwaliteit van leven van alle mensen met een huidaandoening. Doe je mee?

Doe je mee? We willen met 10.000 ervaringsdeskundigen wereldwijd laten weten hoe wij in het leven staan en wat we nodig hebben. Wil jij ook meetellen?

Global Skin heeft het initiatief genomen tot een wereldwijd te gebruiken vragenlijst, om kwaliteit van leven van mensen met een huidaandoening in beeld te brengen. Met de uitkomsten van de vragenlijst kunnen we het verschil gaan maken, in het aantonen dat een huidaandoening GEEN cosmetisch probleem is, maar een serieuze aangelegenheid. Dat je hierdoor echt niet lekker in je vel kunt zitten of angstig kunt zijn. Dat een huidaandoening kosten met zich mee brengt, die iemand zonder huidaandoening niet heeft. Dat huidaandoeningen geen huidskleuren over slaan. Dat we samen een stem hebben die vraagt om verbetering van kwaliteit van leven.

Bij het invullen wordt gevraagd of je akkoord gaat met het deelnemen aan wetenschappelijk vastleggen van je gegevens. Je kunt daar 3 letters van je naam invullen als een soort van paraaf. De antwoorden worden anoniem weergegeven in het totaaloverzicht. Je krijgt na een aantal weken nog een keer een vragenlijst.

Ga naar de vragenlijst

 

Altijd op de hoogte blijven

Weten waar onze vereniging zich mee bezig houdt en tegelijk het laatste medische nieuws over Ichthyosis in de gaten houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.