Netwerkendag 2021, live in het Spoorwegmuseum te Utrecht

Kom jij naar onze Netwerkendag op zaterdag 27 november in Utrecht?

We zien je graag en hebben je weer een hoop te bieden. leuke mensen, nieuwe gezichten, oude bekenden.

Deze keer komen we bijeen in het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16 in Utrecht. Deze dag is gratis voor leden en donateurs en hun gezin. Gasten betalen € 25.

Omdat we deze dag organiseren ter ere van ons eerste lustrum, is deze Netwerkendag net even anders dan de anderen. Dit jaar starten we net als anders met de algemene ledenvergadering, gaan we in gesprek met de medisch specialisten en delen we eigen ervaringen met jouw vorm van Ichthyosis. We zijn heel blij dat we elkaar weer mogen ontmoeten en we nemen daar ook de tijd en ruimte voor. De kinderen worden opgevangen en vermaakt door theatermakers van Van Straat tot Laan, zodat ouders mee kunnen doen aan het programma.

Natuurlijk zorgen we voor een passende lunch, met allergieën en dieetwensen wordt rekening gehouden. Je kunt deze aangeven in het aanmeldformulier. Na de middagpauze staat er vanwege ons lustrum een bezoek aan  het Spoorwegmuseum op de planning. We sluiten daarna met zijn allen af met een borrel. En….wie feest heeft trakteert!

Wil jij hierbij zijn? Ga dan naar de pagina Evenementen en scrol naar beneden. Onderaan vindt je de aanmeldpagina voor dit leuke en informatieve evenement.

Altijd op de hoogte blijven

Weten waar onze vereniging zich mee bezig houdt en tegelijk het laatste medische nieuws over Ichthyosis in de gaten houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.